Ilyen a tökéletes téli szépségápolás - Markó Rebeka tippjei

Forrás: Csudai Sándor - Life.hu -
tippek szépségápolás magazin Markó Rebeka Kon-tour bőrápolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyári rutinunkhoz képest a téli időszakban sokkal nagyobb figyelmet kell fordítanunk a szépségápolásunkra. A Kon-tour következő, január 30-i részében Markó Rebeka influenszer megmutatja, hogyan ápoljuk télen a bőrünket, a hajunkat és a körmeinket.

A szépségápolásnál nincs egy mindenkinek felírható recept, hiszen egyénre szabott, hogyan ápoljuk a bőrünket, a hajunkat és a körmeinket. Markó Rebeka már a videó elején bevallja: ő teljes mértékben csak a saját bőr-, és hajtípusával kapcsolatban tud nyilatkozni, de a nézőket igyekszik olyan tanácsokkal ellátni, amelyekből mindenki megtalálja a maga számára leghasznosabb tippet.

Forrás: Csudai Sándor - Life.hu

A Kon-tour következő epizódjában a szépséges influenszer abban segít, hogyan tudjuk a téli időjárásban a leghatékonyabban ápolni szépségünket. Felhívja a figyelmet arra, hogy mi az első lépés a bőrápolásban, és milyen típusú termékeket használjunk a téli bőrápolási rutinunk során.

Azt is elárulja, hogy mi a legpraktikusabb módja a hajhagymák védelmének, sőt az is kiderül, hogy miért fontos télen is a teljes test hámlasztása. Ha tanácstalan vagy a téli rutinod kialakitásában, akkor nézd meg a Kon-tour következő részét, és fogadj meg néhány tippet Markó Rebekától.

Kövesd a Kon-tourt minden szerdán és vasárnap a Life.hu-n.

Valóban csak a magas nők kiváltsága a hosszú szárú csizma? http://www.life.hu/eletmod/20211230-valoban-csak-a-magas-nok-kivaltsaga-a-hosszuszaru-csizma.htmlHa visszatekintünk a stílustörténelemben, akkor azt látjuk, hogy a nyolcvanas és kilencvenes évek fordulóján kevés olyan nő volt a világon, akinek a szekrényében ne lapult volna legalább egy pár hosszú szárú csizma. De tényleg csak a magas nők hordták, vagy mi a helyzet az alacsony lányokkal? Életmód

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.