Gyönyörű manikűrt szeretnél? Akkor a szappanos körmöket neked találták ki

köröm, manikűr
Shutterstock/Copyright (c) 2019 mikeforemniakowski/Shutterstock. No use without permission. - mikeforemniakowski
szappanos köröm átlátszó gyönyörű manikűr eszköz
Míg a vörös, króm vagy 3D körmök továbbra is a 2024-re jósolt fő körömtrendek között maradnak, a minimalistabb inspirációk is sok rajongót vonzanak. A smink nélküli szépség megjelenése óta egyre nagyobb teret hódít a csendes luxus, amelynek idei egyik főszereplője a "szappan köröm".

A  gyakran hangsúlyozott maximalista irányzatokkal szembemenve a körmök egyfajta minimalizmust ölelnek fel – természetesebb és elegánsabb, mint valaha – a színekkel és a felesleges részletekkel szembeni törődést hangsúlyozva.

Az új trend már most is rengeteg követőt vonz, és villámgyorsan terjed a közösségi oldalakon – akárcsak a való életben. A TikTokon a hashtag már több millió megtekintést gyűjtött össze, pedig a jelenség még gyerekcipőben jár. A közösségi hálózat számos oktatóanyagnak ad otthont, amelyek ezeket a szappanos, szuperfényes körmöket mutatják be. És legyen szó tejfehérről vagy halvány rózsaszínről, mindenekelőtt ápolt megjelenést kölcsönöz. Valójában ez a "szappan körmök” esszenciája, amelyek szinte "csupasz" felülete ellentétben áll azzal a munkával, amelyet az ápolás és az előkészítés terén ténylegesen igényelnek. 

köröm, manikűr
Gyönyörű manikűrt szeretnél? Akkor a szappanos körmöket neked találták ki

Bár nincs konkrét technika, magától értetődik, hogy ehhez a manikűrhöz fényes lakk, fedőlakk szükséges, illetve néhány eszköz a körmök reszeléséhez, polírozásához, simításához és formázásához a hibátlan manikűr eléréséhez. Miután az összes előkészületet elvégeztük, egyszerűen vigyük fel a fényes lakkot – egyesek átlátszó rózsaszínt, mások tejfehéret választanak –, majd fényes fedőréteggel tökéletesítsük a megjelenést. A tökéletes manikűrhöz azonban tökéletesen ápolt kezek is kellenek. Az ideális eredmény eléréshez ne felejtsük el radírozni és hidratálni a kezünket - írja a Premium Beauty News.

@eleonorasavini797

Le chiamano "soap nails" per evocare la sensazione di pulito e fresco: la prima manicure di tendenza per il 2024 è minimalista e sfrutta scrub e oli per ammorbidire le cuticole. Gli smalti sono trasparenti (o quasi), il finish è estremamente lucido e la sensazione che danno è quella di mani appena emerse dalle bolle di sapone 🫧🫧🫧🫧🫧

♬ suono originale - Ele o Nora

Ez is érdekelhet:

Hirtelen barázdássá váltak a körmeid? Szakértő elárulja, mikor fordulj miatta orvoshoz


 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.