3 parfüm, aminek olyan tiszta az illata, mint a frissen mosott ruhának

tisztaság frissesség parfüm illat
Nincs jobb és tisztább illat, mint a frissen mosott ágyneműé vagy ruháé, legszívesebben egész nap ezt ezt szagolgatnánk, ugye? Van egy jó hírünk, ez nem lehetetlen: parfümöket mutatunk nagyon finom és tiszta illatjegyekkel.

1. Maison Margiela - Replica, Lazy Sunday Morning

Annyira imádtuk ennek a parfümnek az illatát, hogy le sem akartuk tenni! A Replica Lazy Sunday Morning a frissen mosott pamut illatát idézi: virágos, élénkítő és nagyon könnyed. A parfüm illatában körte, gyöngyvirág, írisz, rózsa, narancsvirág és pacsuli keveredik - mintha a frissen mosott, kertben száradt ruhákba fúrnánk az arcunkat. 

Maison Margiela, Lazy Sunday Morning, parfüm a frissen mosott ruha illatával
30 ml-es kiszerelésben kb. 30.000 Ft.
Forrás: https://www.maisonmargiela-fragrances.eu/

2. Clean - Warm Cotton

A Warm Cotton eau de parfum a Clean Reserve-től a frissen mosott ruhák utánozhatatlan illatát adja. Citrusos, visszafogott jegyeinek köszönhetően tökéletes a mindennapi viselethez. Az illatban a citromverbéna találkozik a narancsvirággal, hozzájuk társul a pamutvirág, a menta és a bors, ezek teszik teljessé a vitalizáló illatkompozíciót.

Clean - Warm Cotton, parfüm a frissen mosott ruha illatával
30 ml-es kiszerelésben kb. 15.000 Ft.
Forrás: https://www.cleanbeauty.com/

3. Byredo - Blanche

A Byredo Blanche nevű illata tiszta, egyenes, de mégis nagyon karakteres, nem ismerünk olyat, akinek ne tetszene. Friss, virágos jegyeivel visszafogott eleganciát közvetít, melyet a rózsa, bors, ibolya, bazsarózsa és szantálfa fűszerez. Igéző, mégis könnyed parfüm a mindennapokra. 

Bíredo - Blanche, parfüm a frissen mosott ruha illatával
50 ml-es kiszerelésben kb. 50.000 Ft.
Forrás: https://www.byredo.com/

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.