4 tipp, amivel rendbehozhatod a szőkítéssel tönkretett hajadat

szőke haj, hosszú haj, egészséges haj, frizura, szőke nő
Shutterstock -
frizura hajápolás szőkítés haj
Taryn Lamb influencer saját tapasztalatait osztotta meg TikTok-csatornáján a követőivel. A fiatal nő elmondta, mit tett (és nem tett) akkor, amikor a rengeteg szőkítéstől teljesen leégett a haja.

Taryn Lamb hosszú éveken kereszül szőkíttette, hosszabbíttatta a haját, ám egy idő után arra lett figyelmes, hogy hajszálai egyre rosszabb állapotban vannak: töredeznek, kócolódnak, egészségtelenül néznek ki. Ekkor döntött úgy, hogy saját maga veszi kézbe a frizurája sorsát, most pedig tippeket ad azoknak, akik hasonló cipőben járnak.

„Minden elképzelhető módszerrel, ragasztással, varrással hosszabbíttattam a hajamat. Azt gondoltam, ezt fogom tenni életem végéig, de egyre rosszabbul nézett ki és a szőkítés csak tovább rontott rajta” - idézi a 25 éves lányt a Sun. Lamb azt is elmondta, hogyan hozta rendbe a frizuráját. Íme, a tippjei. 

  • Ne szőkíttesd tovább a hajadat! 
  • Szedd vagy szedesd ki a hosszabbításokat és ne is rakass újakat! 
  • Vágasd rövidre a jajadat, csak akkora maradjon meg, ami még egészséges!
  • Ne festesd, színezd, lehetőleg évekig! A kemikáliák ártanak az amúgy is sérült hajnak, adj időt a regenerációra! 

Taryn elmondta, hogy amikor a változtatás mellett döntött, volt egy időszak, amikor igazán pocsékul nézett ki, és az önbizalma is csökkent ettől, de ma már biztos benne, hogy megérte átvészelni azokat a hónapokat. 

Nincs szérum, sampon vagy balzsam, ami rendbehozza a sérült hajat, egy megoldás létezik: hagyd békén a tincseidet. 

Az influenszer azóta is folyamatosan oszt meg a TikTokján szépségtippeket, ám ma már gyönyörű és egészséges hajjal áll a kamera elé. 

@therealtarnanlamb my full hair glo up!! the ending turned out bad quality thanks to tiktok 👿👿 going to try to make more hair content since i get alot of questions about it! #hairtok #hairtutorial #showerroutine #showertok #curlyhair #curlyhairtutorial #wavyhairroutine #wavyhair #gloup #grwm #pureology #olaplex #kerastase #k18 #ouai #hairtransformation ♬ Sweet Sunset - Tollan Kim & dulai


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.