Beverly Hills 90210 mell lyuk Tori Spelling
Beverly Hills 90210 öregdiákja a napokban Malibun strandolt, büszkén mutatta meg bikinis testét. Tori Spelling nagyon sokat fogyott az utóbbi időben — több hollywoodi hírességgel egyetemben cukorbetegség kezelésére alkalmazott gyógyszert használt.

Tori Spelling büszkén mutatta meg exének, Dean McDermottnak, hogy mit hagy ki, amikor a napokban egy malibui strandon ugrándozott a hullámokban. Az 51 éves színésznő 18 év házasság után idén márciusban adta be a válókeresetet.

Tori Spelling
Tori Spelling végre eláulta, miért van az a nagy lyuk a melleinél
Forrás: Northfoto

A lesifotók nem sokkal azután készültek Toriról, hogy felfedte a mellei közt tátongó nagy lyuk okát. A misSPELLING című podcastjében azt mondta, évek óta kap kommenteket és kérdéseket a dekoltázsán éktelenkedő mélyedés miatt, így tisztázta a dolgokat.

„Ez valójában a csontjaim miatt néz így ki, pectus excavatumnak (tölcsérmell - a szerk.) hívják" — mondta. Ebben az állapotban a szegycsont és több borda abnormálisan befelé nő, ami egy feltűnő mélyedést hoz létre.  

„50 millió mellplasztikát is elvégezhetnének rajtam, akkor sem lenne másmilyen" - tette hozzá a színésznő. Majd viccesen azt mondta, a lyukba olyan tárgyak is beleférnek, mint egy doboz energiaital, vagy egy mikrofon, amibe éppen beszél.

Nem titkolta azt sem, hogy a fogyáshoz cukorbetegség elleni gyógyszert használt. Legkisebb gyermeke 2017-ben született, és a terhessége alatt felkúszó kilóktól nem tudott megszabadulni. Az mostanában nagyon népszerű Ozempic nem vált be neki, egy másik, Mounjaro nevű viszont igen.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.