Sztárok segítik az Örökbefogadó Napot!

menhely örökbefogadás kutya alapítvány sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincsen több szabad hely a kutyáknak az Illatos úton! Több mint 120 kutya vár gazdára a rendelkezésre álló 94 helyen.

Az Illatos úti Ebrendészeti Telepre évente - csupán Budapestről - több mint 3000 kutya kerül be, amelyek nagyobbik hányadát saját gazdája adja le. A rendelkezésre álló, mindössze 94 férőhely azonban nem oldja meg a folyamatosan helyhiánnyal küzdő telep gondjait. Ezért nélkülözhetetlen az elkötelezett állatbarátok segítsége: ha kutyát terveznek a családba fogadni, akkor elsősorban az Illatos útról válasszanak, így segítve azokon, akiknek erre a legnagyobb szükségük van.

A már szinte állandósult túlzsúfoltság miatt a Telep, több állatot csak akkor tudna befogadni, ha sikerülne örökbe adni néhányat a gazdára váró kedves kutyusok közül. Ezért hirdet Örökbefogadó Napot a Vigyél Haza Alapítvány.



Az örökbefogadott kutyák a védőoltást, külső élősködők elleni cseppet, féregtelenítő kezelést és mikrocsipet, új gazdáik pedig az állati áruházba szóló 1000 Ft-os vásárlási utalványt kapnak ajándékba. (Az örökbe fogadott kutya után a gazdinak 5000 Ft térítési díjat kell a helyszínen fizetnie az Ebrendészet részére.) Ezen a napon, a helyszínen sztárok is segítik az örökbefogadást!


A Vigyél Haza Alapítvány minden jó érzésű, felelősen gondolkodó állatbarát segítségét kéri, vegyen részt az Örökbefogadó Napon és fogadjon örökbe egy kedves állatot ezzel segítve a kutyusok életben maradási esélyeit. Azokat is szívesen látják, akik most csak tájékozódni szeretnének az örökbeadás lehetőségéről!

Mindenkit szeretettel várnak a szervezők 2011 április 16.-án szombaton 10-14 óra között!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.