Megasztár6 Falusi Mariann Bereczki Zoltán TV2 tehetségkutató műsor Tilla zsűri elhalasztás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába a rengeteg felhívás és a találgatások: a castingok ellenére mégsem indítja el idén ősszel a Megasztár hatodik szériáját a TV2.

Tipp! Kukkants be a világ szegény és gazdag gyerekeinek hálószobájába! Megható képek!





Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]


A műsor struktúráját is meg akarta változtatni a TV2: az énekesek már nagyobb tétért küzdhettek volna, és a középdöntőbe is kevesebben jutottak volna be. Az első válogatókat már meg is tartották Tilláék, de úgy tűnik, hogy a castingok ellenére a műsor még várat magára. A TV2 programigazgatója, Kiss Péter a Blikknek elismerte, valóban csúsztatják a Megasztárt. "A következő időszakban új valóságshow-nkra, az ÖsszeEsküvőkre koncentrálunk. A különleges izgalmakat tartogató reality napi összefoglalókkal, látványos showműsorokkal és késő éjszakai kiadásokkal kerül képernyőre, emellett pedig jön a Jóban Rosszban dupla részekkel, és visszatér Hajdú Péter is a Frizbivel a TV2-re."

Tipp! Forró hangulat és flörtölő párok képgalériánkban! Katt ide!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.