fashion week Katalin hercegnő Kate Middleton Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegnő és Vilmos herceg megérkezett Amerikába, így a következő hetekben az újdonsült hercegnő divatbemutatójában gyönyörködhet Amerika és az egész világ. 

Ahogy azt korábban megírtuk, Katalin hercegnő nem vitt divattanácsadót amerikai útjára, de az utóbbi hetekben szorgosan járta stylistjával a londoni üzleteket, hogy a tökéletes gardróbot összeállítsa segítőjével. A szépséges feleség már az első nap három ruhakölteményt viselt - lássuk, melyik volt a legszebb!

A londoni reptéren Kate Middleton egy sötétkék Smythe kosztümben szállt fel a gépre, melyhez sötét, hegyes orrú magas sarkút és egy ízléses, nagy méretű táskát viselt. A hercegnő megjelenésébe nem tudunk belekötni - csinos volt, nőies és szolid. Órákkal később Kanadában pedig már egy másik ruhában szállt le a gépről - egy sötétkék Erdem csipkeruhát viselt. A hercegnő tökéletesre vizsgázott diplomáciából - a kanadaiaknak akart kedveskedni azzal, hogy annak az Erdem Moralioglunak a ruháját vette fel, aki Kanadában született, de Londonban vitte sikerre kollekcióit. Katalin ehhez a csodás csipkeruhához nude színű platformcipőt és retikült választott - ismét tökéletesen festett!

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

Végül estére újra átöltözött a szépség, de az utolsó darab nem nyerte el a tetszésünket. Kedvenc tervezőjétől, Issától választott egy fekete-fehér aprómintás ruhát, melyhez egyszerű, fekete platformszandált vett fel. A Rideau Hallba volt hivatalos Kate és Vilmos, ahol 120, a kanadai elithez tartozó fiatallal vacsoráztak együtt. A ruha azonban túl egyszerű volt az alkalomhoz - vagy csak megszoktuk már, hogy Katalin minden választása elegáns és hercegnői?

Forrás: AFP
Forrás: AFP


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.