Tóth Gabi Viva Comet feltöltődés masszázs Tolvai Renáta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Thai masszőrök kényeztették az ismert magyar énekesnőket.

Három hét múlva rendezik a magyar könnyűzene legnagyobb szabású rendezvényét, a VIVA Cometet. Tóth Gabi, Janicsák Veca, Hien és Tolvai Reni azonban néhány órára búcsút intettek a zenének és átadták magukat a nyugalomnak. Masszázsolajok, meditatív közeg, csajos hangulat - a VIVA Comet Legjobb Női Előadójának jelöltjei a rengeteg próbával és fellépéssel teli hétköznapokból kiszakadva látogattak el egy thai masszázsszalonba. Az egész délutánon keresztül tartó kényeztetés része volt a talp- és hátmasszázs is, majd miután megfelelően ellazultak, a lányok belekóstoltak a keleti világ ízeibe is. A különleges stresszoldó tea kortyolgatása közben pedig már felszabadultan latolgatták esélyeiket Magyarország legnépszerűbb énekesnői.

Forrás: Red Lemon Media
Forrás: Red Lemon Media

Tóth Gabi nagyon élvezte a kényeztetést és elárulta, nagyon izgatott a közelgő Comet-gála miatt, amelyre különleges fellépéssel készül. "Nagyon jó élmény volt a masszázs, már az első mozdulatoknál éreztem, hogy lazulok. Szoktam járni, ha időm engedi, mert a pozitív egészségügyi hatásokon túl segít levezetni a stresszt. Erre most különösen nagy szükségem van, hiszen gőzerővel készülök a Cometre. Minél közelebb a végső hajrá, annál több bennem a feszültség, amit a rendszeres masszázs is segít csökkenteni. Ez is hozzájárul majd, hogy június 14-én a színpadon a legjobbat nyújthassam" - mondta Gabi.

Forrás: Red Lemon Media
Forrás: Red Lemon Media

Tolvai Reni fellépésről fellépésre rohan, így nagyon jólesett kinyújtani fáradt izmait. "Nagyon szeretem a masszázson keresztüli lazítást, nyújtást, hiszen rengeteg időt töltök autóban a fellépéseim miatt. A talpmasszázs pedig gyógyír azoknak, akik - mint én is - gyakran viselnek magas sarkú cipőt" - árulta el az énekesnő, aki számára nagy megtiszteltetés a Comet-jelölés.

A feltöltődés tehát épp kapóra jött, hiszen a június 14-i VIVA Comet-díjátadóig még rengeteg munka vár A Legjobb Női Előadó kategória jelöltjeire. A nagyszabású gálán Tóth Gabi mellett többek között SP, Fluor, az Anima Sound System, a Carbonfools és az este sztárvendége, Pixie Lott is színpadra lép majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.