színésznő film szórakozás Angelina Jolie
Elkezdődött a Walt Disney Maleficent című Csipkerózsika-feldolgozásának forgatása Angelina Jolie-val az egyik főszerepben.Forrás: Disney
Forrás: Disney

A három dimenzióban készülő Maleficent a jól ismert Grimm-mesét dolgozza fel a Csipkerózsikát megátkozó gonosz tündér - magyar nevén Demona - szemszögéből. Azt a történetet látják majd a nézők, amelyből kiderül: mi keményítette meg annyira a tündér szívét, hogy megátkozza az újszülött Aurora hercegnőt.

A látványosnak ígérkező produkció Robert Stromberg rendezői bemutatkozása. A debütáló direktor korábban az Avatar és az Alice Csodaországban című filmek díszlettervezőjeként két Oscar-díjat is begyűjtött.

Jolie a film főproducereként is közreműködik a munkában. A film bemutatóját 2014 márciusára tűzték ki. A Disney stúdió 1959-ben mutatta be klasszikus Csipkerózsika-rajzfilmjét.

Forrás: MTI

Átalakítunk! Csipkerózsika lett Edinából. Kattints a galériáért!


Mel Gibson sittre került, de köszöni, jól vanhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120620-mel-gibson-sittre-kerult-de-koszoni-jol-van.htmlNémet filmklasszikusok - 11 film, amit neked is látnod kellhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120618-11-nemet-film-amit-neked-is-latnod-kell.htmlNők, akik a frászt hozzák ránk - Félelmetes fehérnépek a filmvásznonhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120614-ezek-a-nok-a-fraszt-hozzak-rank-minden-idok.htmlVissza a jövőbe, avagy honnan jöttek minden idők legfélelmetesebb űrszörnyei?http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120614-vissza-a-jovobe-avagy-honnan-jottek-minden-idok-legfelelmetesebb-urszornyei.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.