Nicole Appleton Robbie Williams Liam Gallagher apaság Oasis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen a hasonlóság Liam Gallagher és fiai között.

A népszerű zenész két fia, Gene és Lennon hihetetlenül hasonlítanak édesapjukra. Apát és fiait a napokban London északi részén fotózták le, ahol épp egy gyorsétterembe igyekeztek - a róluk készült képeket itt nézheted meg.

AFP
AFP

A 11 és 12 éves fiúknak a szemöldöke és a haja is éppen olyan, mint a híres apukának. Az idősebb fiú, Lennon anyukája a színésznő Patsy Kensit. A fiatalabb fiú, Gene édesanyja pedig az All Saints egykori énekesnője, Nicole Appleton. Az énekesnő és Liam még 2000-ben találkoztak, ám a nő ekkor még Robbie Williams menyasszonya volt. Liam azonban olyan hatással volt a nőre, hogy szakított Robbie-val, és hozzáment az Oasis frontemberéhez. Liamnak egyébként még van egy lánya is, Molly, aki a zenész és Lisa Moorish dalszerző rövid liezonja után született.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.