Beckham egy szál alsóban fut hozzád legújabb filmjében - Videó!

Guy Ritchie David Beckham papucs alsónadrág reklám sztárfocista sztár reklámfilm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy azt korábban a Life.hu megírta, február 6-án bárki csetelhetett David Beckhammel a neves ruházati cég Twitter oldalán. Mivel már jó ideje tart a közös együttműködés, a szexi sztárfocistát még arra is sikerült rávenni, hogy egy időre laptop mögé üljön.

A hitetlenkedők kedvéért Instagramra felkerült egy olyan kép is, ahol Beckham valóban egy laptop mögött ül és úgy fest, mint aki tényleg megnyitotta a Twittert.

Forrás: Instagram/hm
Forrás: Instagram/hm

Ferbuár 6-án délután pedig el is kezdett válaszolni a beérkező kérdésekre, melyek az alsógatyáitól kezdve a frizurájáig mindent érintettek. Természetesen az új reklámfilm is szóba került, ami Guy Ritchie-nek köszönhetően igencsak szexisre sikerült. A 37 éves sztár természetesen még mindig szívdöglesztő, házipapucsában és kisgatyájában pedig különösen édesnek tűnik.

A szexi sztárról a Napi hím oldalon is megnézhetsz egy fantasztikus összeállítást, itt pedig megtekintheted az új videót is:

Ha tetszett a cikkünk, kövesd a Life.hu-t a Facebook-on is, hogy ne maradj le semmiről!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.