Nem hajlandó érintkezni kollégáival Jennifer Aniston

színésznő kolléga forgatás különcség Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Jóbarátok sztárja megközelíthetetlen dívaként viselkedik legújabb filmjének forgatásán. A színésznő nem hajlandó érintkezni munkatársaival a forgatás szüneteiben.

Az Untitled Elmore Leonard Project című film felvételei már megkezdődtek néhány hete, de Aniston teljesen elidegeníti magát a többiektől, ha a kamerák már nem forognak.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


"Minden nap összegyűlik az egész stáb és elindulunk az étkezőbe, ahol leülünk, és több mint egy óra alatt közösen elfogyasztjuk az ebédet. Csak egy ember van, aki nem eszik a többiekkel, és az Jen. Gyorsan felmarkolja az ételt és már ott sincs" - árulta el egy bennfentes.
A 44 éves sztár azonban nem csak az étkezéseket illetően különcködik. Lakóautója például sokkal messzebb helyezkedik el a forgatás helyszínétől, mint a többi színészé, és az utazásokat sem a mindenki által használt buszokkal teszi meg, neki ugyanis saját luxuskocsija van erre a célra. A 2014-ben mozikba kerülő alkotásban egyébként olyan nevekkel találkozhatunk még, mint Isla Fisher, Tim Robbins vagy John Hawkes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.