Jodie Foster sztárpár színésznő Mel Gibson vallomás Golden Globe-díj másság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokakat meglepett Jodie Foster, amikor a január 13-i Golden Globe-gálán másságáról vallott. Ahogy azt korábban a Life.hu megírta, a színésznő két fiával érkezett a díjkiosztóra, a nehéz percekben pedig barátja, Mel Gibson támogatta.

Lehet azonban, hogy Mel Gibson évekkel ezelőtt többet is nyújtott Fosternek a támogatásnál. A színésznő azt nyilatkozta, hogy csak akkor mondja el fiainak, ki a biológiai apjuk, ha nagykorúak lesznek. A 14 éves Charlesnak a 12 éves Kitnek, valamint a rajongóknak tehát kilenc évet kell még várniuk az igazságra.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Az összeesküvés-elméleteket gyártók és kiváncsiskodók azonban nem kívánnak ennyit várni a nagy bejelentésre, és úgy döntöttek, maguk néznek utána a dolgoknak. Elméletük szerint pedig a gyermekek apja nem lehet más, mint Jodie legjobb barátja, aki az elmúlt évek alatt végig mellette állt. Sokan állítják, hogy a fiúk hasonlítanak is az 57 éves Mel Gibsonra.

A színésznő úgy fogalmazott, hogy Gibson mentette meg. Hogy pontosan mire gondolt, egyelőre nem tudni, csak annyi bizonyos, hogy a két sztárt évtizedes barátság köti össze, olyan, ahol a legmélyebb pillanatokban is kitartottak egymás mellett és segítették a másikat.

Tovább folytatódik az énekesnő drámájahttp://www.life.hu/szeress/20130121-michael-j-fox-felti-fiat-samet-taylor-swifttol-nem-szeretne.htmlTitkos házasságok: Mária Lujza hálószobatitkaihttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20130118-szerelem-tortenelem-parkapcsolat-maria-lujza-napoleon-es-az-allamilag.htmlThaiföldön lett szerelmes Kasza Tibihttp://www.life.hu/szeress/szerelem/20130121-kasza-tibi-magyar-enekes-fotos-thaifoldon-osszejott-egy-modellel.htmlLánykérés a levegőbenhttp://www.life.hu/szeress/20130118-lanykeres-a-levegobenszokatlan-modon-kerte-meg-baratnoje-kezet-egy-ausztral.html4 tipikus helyzet, amikor ne szexeljhttp://www.life.hu/szeress/szex/20110311-szex-es-parkapcsolat-4-tipikus-helyzet-amikor-jobb-ha-kerulod.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.