Ulmann Mónika Jóban Rosszban TV2 sorozat Liptai Claudia morfium
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Örülhetnek a TV2 Jóban Rosszbanjának rajongói, ugyanis a napi sorozat - már aki szereti az ilyet -cselekményének szálai egyre kacifántosabban alakulnak.

Az eutanázia kérdését feszegeti jó néhány hete a Jóban Rosszban sorozat. No, persze mélyenszántó pro és kontra érveket ne várjunk. Ha arra - és gondolkodni - vágyunk, akkor a néhány évtizedes Mégis kinek az élete című filmet ajánljuk.

A TV2 sorozata csupán annyira foglalkozik a problémával, amennyire a forgatókönyv megkívánja. A történet szerint a végstádiumú agydaganatos Andreát (Ullmann Mónika) orvosa, Alexa (Liptai Claudia) - saját kérésére - segíti a halálba. A nő meghal, a dolog persze kitudódik, Csillagkút übermacsó rendőrei pedig nyomozni kezdenek az ügyben. Egyelőre úgy néz ki, hogy a boncolásnál bebizonyosodik a doktornő bűnössége (?) - aztán előre sejthetően valahogy megússza, ugyanis a sorozat háza tájáról nem érkeztek olyan hírek, hogy Claudiát ismét kiírnák a sorozatból.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.