Most már hivatalos: Mary-Kate Olsent eljegyezték

eljegyzés Mary-Kate Olsen Olivier Sarkozy sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közel egy éve röppentek fel először azok a hírek, hogy Nicolas Sarkozy volt francia elnök féltestvére eljegyezte a nála 17 évvel fiatalabb Mary-Kate Olsent.

Lehet, hogy egy éve már volt szó eljegyzésről Olivier Sarkozy és Mary-Kate Olsen között, a lánykérésre viszont csak a közelmúltban került sor. A US Weekly magazin megbízható forrásra hivatkozva exkluzív információként közölte a hírt: az egykori gyereksztárt eljegyezte 44 éves szerelme.

Forrás: AFP/Getty Images/Monica Schipper

A pár 2012-ben mutatkozott először együtt a nyilvánosság előtt, azóta leginkább kosárlabda meccseken fotózták őket együtt New Yorkban, ahol jelenleg élnek. Mary-Kate-nek ez lesz az első, a férfinak a második házassága. Sarkozynek két kamasz gyereke van, a 12 éves Julien és a 10 éves Margot. A lap azt írja, Mary-Kate jobb apává tette Sarkozyt, aki viszont szerelmére volt nagyon jó hatással. Az Olsen família befogadta és nagyon szereti a férfit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.