Liptai Claudia most van igazán bombaformában

Forrás: Tv2 -
Claudia show Playboy TV2 bombaforma Liptai Claudia Szomszédok születésnap
A színész-műsorvezető július 15-én ünnepli 41. születésnapját. Jobban néz ki, mint valaha!

Liptai Claudia, Magyarország egyik legnépszerűbb műsorvezetője, 41 éves lett. Clau most van a csúcson, sosem nézett ki ilyen csinosan és kiegyensúlyozottan, mint most, ráadásul a lelkiállapota is stabil. Ismertségét és munkásságát mi sem bizonyítja jobban, minthogy a Forbes magyar kiadása szerint ő a legértékesebb női sztár idehaza.

Forrás: Facebook/Liptai Claudia

A dögös híresség legutóbb a TV2 Nagy Duett című műsorát vezette, amelyben adásról adásra meg tudott újulni és képes volt ezer arcát megmutatni.

Forrás: Tv2

Tévés karrierje azonban évekkel ezelőtt indult, amikor Claudián – ahogy mondani szokták - még volt mit fogni. A színház mellett 1993-tól kezdett a tévében is szerepelni, felbukkant például a Szomszédokban:

1998-tól az RTL Klub Csííz műsorában is láthattuk. 1999-ben a Pasik! című sorozatból szerződött át a TV2-höz. 2001-ben kezdte el vezetni az TV2-n a Claudia Show-t.

2002-ben lett a Big Brother műsorvezetője. 2004–2011 között a TV2-n a Mokka című reggeli műsor egyik műsorvezetője volt. 2009-ben szerepelt a nyuszis magazinban, az erotikus fotókat Nánási Pál fotóművész készítette.

A legfontosabb Claudia életében Gesztesi Károllyal közös kislánya. Panka Sára 2006. július 16-án született, így neki is (előre) boldog szülinapot kívánunk!

Végre megszólalt Liptai Claudia is Ördög Nóra átigazolásárólhttp://www.life.hu/bulvar/20140710-liptai-claudia-orul-hogy-ordog-nora-az-rtl-klubtol-a-tv2-hoz-igazol.htmlA dögös műsorvezető a Tényekben mondta el, mit gondol arról, hogy Ördög Nóra ősztől a TV2-nél dolgozik. Korábban Sebestyén Balázs élesen bírálta egykori kollégáját.TV + Bulvár--Liptai Claudia jövőre a Játékszínben tűnik felhttp://www.life.hu/bulvar/20140702-liptai-claudia-szineszno-hamarosan-a-jatekszinben-tunik-fel-nemeth-kristof-legnagyobb-oromere.htmlA műsorvezetés mellett Liptai Claudia a színházi munkáit sem hanyagolja el. Német Kristóf pedig társulatában szívesen látja Claut.TV + Bulvár--Kívül-belül bombaformában van Liptai Claudiahttp://www.life.hu/bulvar/20140603-liptai-claudia-musorvezeto-bombaformaban-van-kivul-belul-lelkileg-is-rendben-van.htmlA TV2 műsorvezetője elárulta, végre rendben van a lelke és ez a harmónia látható rajta kívülről is.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.