Dukai Regina irdatlan nagy bugyit villantott

modell TV2 Marilyn Monroe bugyi Sztárban sztár Dukai Regina villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban sztár szombat esti adásában Dukai Regina Marilyn Monroe bőrébe bújt. Természetesen a klasszikusnak mondható „monroe-s" bugyivillantós jelenet sem maradt ki a produkcióból.

Biztos mindenki emlékszik Marilyn Monroe ikonikus fotójára, amely a Hét év vágyódás című film forgatásán készült. Marilyn rálép a metró szellőzőjére, és a szoknyáját fellebbenti a szél. Dukai Regina a Life.hu újságírójának mesélte el, miért kért egy vágyölő bugyit a jelenethez.

Az eredeti Marilyn Monroe Forrás: www.hollywoodpsychicinsider.com

„Semmivel sem mutatok többet magamból, mint amikor kimegyek a strandra fürdőruhában. Nem zavar, hogy fellibben a szoknyám, ez a jelent hozzátartozik Monroe-hoz. Ráadásul nem egy csipketangában, hanem egy hatalmas bugyiban villantok. Én kértem, hogy takarja el az egész fenekemet. A próbán még kicsit kisebbet kaptam, igaz, az sem mutatott sokat" – magyarázta Regina.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.