Üvöltözés és kiborulás az X-Faktor szombati adásában

Forrás: RTLKLUB -
Tóth Gabi vita Szikora Róbert X-Faktor Little G Weevil mentor Alföldi Róbert veszekedés kiabálás RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mentorháború tört ki egy fiú miatt. Szikora nem bírt a vérével és betámadta Tóth Gabit.

Ahogy a Life.hu is megírta, az X-Faktor eddigi legnagyobb mentorharcára került sor a Táborban. Gabi és Szikora Robi vitája közben elszabadultak az indulatok, Alföldi Róbertnek kellett közbelépnie. A szombati adásból az is kiderült, mintkaptak össze a mentorok. Volt kifakadás, lelkizés és egymás ölébe borulás.

Forrás: RTLKLUB

Amikor a Táborban Gömbös Lászlót továbbengedték a mentorok, és éppen lefelé ballagott a színpadról, Szikora Róbert utána szólt: „Laci, kérlek, legközelebb öltözz nekünk megfelelően, ne úgy, mint Surda."

Tóth Gabi és Alföldi Róbert azonnal védeni kezdte a fiút: „Hadd öltözzön úgy, ahogy akar, ez egy tábor" - mondta Alföldi Róbert.

Ha megállítom, hadd mondjam el a véleményem, legyen egy kis tisztelet, jó!!!" - harsogta Szikora. A stúdióban megállt a levegő. Alföldi azonnal kapcsolt és javasolta, tartsanak szünetet, mert mindenki elfáradt. A mentorok az öltözőben próbálták elemezni a történteket. A pasik természetesen hamar túlléptek volna a vitán. Gabi azonban hajthatatlan volt.

„Én nem vagyok ennyire egyszerűen összerakva. Nem tudom azt mutatni, hogy nem bántódtam meg, nem vagyok képes úgy kezelni, ahogy ezt ti kezelitek" – magyarázta Gabi.

„Ötpercenként döntünk sorsokról, itt feszkó van, ezt el kell fogadni" - mondta Alföldi Róbert.

„Mindenki tiszteli egymást, az, hogy most a munka hevében valakinek van egy rossz mondata, meg kell érteni, az ember tele van adrenalinnal" – próbált békét teremteni Little G Weevil.

„Konfliktus ide vagy oda, amíg meg tudjuk beszélni és a versenyzőkre tudunk koncentrálni addig jó" – zárta le a vitát Gabi, akitől Szikora Róbert bocsánatot kért, és egy hatalmas egymásba borulással végződött a mentorvita.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.