Little G a pesti éjszakában ismerte meg Tóth Gabit

Forrás: Life.hu -
Tóth Gabi Little G Weevil mentor X-Faktor 2014 koncert éjszaka ismerkedés Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idei X-Faktor Amerikából hazatért mentora arról beszélt, Tóth Gabit kislánykorából ismeri a pesti éjszakából.

„Akkoriban még itthon dolgoztam, Gabit kislánykorából ismerem, amikor hosszú haja volt, és a testvérét, Verát kísérgette a fellépésekre" – mesélte a Borsnak Little G, aki azért bevallotta, csak később esett le neki, hogy mentortársa volt az a kislány a nővére mellett. Gabinak viszont csak nagy sokára jutott eszébe, hogy már találkoztak.

Forrás: Life.hu

Little G annak ellenére, hogy hosszú évek óta Amerikában él, pontosan tisztában van Szikora Róbert és Alföldi Róbert munkásságával is. Kisebb tehetségkutatókban korábban is zsűrizett már, figyelemmel kíséri az ilyen jellegű show-kat, így határozott elképzelésekkel érkezett az X-Faktorba: az alapján választott énekeseket a 25 év felettiek kategóriájából, hogy saját maga kikkel zenélne együtt szívesen – olvasható a lapban.

Little G az X-Faktorról

"Azért a felkérésen elgondolkodtam, mert tudtam, hónapokig távol kell majd lennem a családomtól(...)még az élő show indulása előtt velük töltöttem pár napot, de most az X-Faktor végéig nem látom a feleségem és a kisfiam."
A Life.hu exkluzív interjúját olvasd el IDE kattintva!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.