2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Láttad már Majkát fülbevalóval és szemöldökpiercinggel?

fotó TV2 régi fotó Majka Rising Star Ördög Nóra fülbevaló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vastag fülbevaló és "szemöldökpirszing" - Majka bevállalta régi önmagát és közösségi oldalán osztotta meg egy réges-régi fotóját.

Majka mára közkedvelt médiaszemélyiséggé nőtte ki magát, akit stylistok, ruhaszponzorok öltöztetnek. Alig ért véget a Sztárban sztár zsűrijében végzett munkája, máris új műsort vezet. Ördög Nórival karöltve debütáltak a TV2 új tehetségkutató műsora, a Rising Star vasárnap esti első adásában. Közben Majka közösségi oldalán osztott meg egy10 évvel ezelőtti fotót, amelyen az akkor még menőnek számító fülbevalók és piercingek elmaradhatatlan kellékek voltak.

Forrás: facebook/Majka

„Naneeeee' fülbevalók meg 'szemöldökpirszing'... Nagyon menőnek képzeltem magam10 éve" – írta Majka a kép mellé. Lehet, hogy ha majd 10 év múlva ismét visszanézi önmagát, a mostani kiegészítői is furcsának hatnak majd. Hiába, a divat megállíthatatlanul dübörög!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.