Szakításukat magyarázza Cseke Katinka és Olasz

Forrás: TV2 -
TV2 Cseke Katinka Aktív Édes Élet Olasz szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A bulvárlapokban több hete bérelt helye van Cseke Katinkának és (ex)párjának, Olasznak. Most a TV2 Aktívjában szólaltak meg, arról beszéltek, mi tehette tönkre a kapcsolatukat. 

Cseke Katinka és Olasz elárulták, talán az volt a baj, hogy nem bírták feldolgozni lelkileg, hogy állandóan a középpontban voltak.

Forrás: TV2

Katinkát az dühíti fel a legjobban, hogy valótlan dolgokat állítanak róluk, például hogy az ő szülei utálják Olaszt vagy hogy Olasz egy másik nővel csókolózott, emiatt pedig ő öngyilkos akart lenni – legalábbis az újságok szerint.

Olasz elmondta, az a fotó, amin egy másik lánnyal csókolózva látható, másfél évvel ezelőtt készült, így ő nem csapta be Katinkát. A szétváló pár elmondta, hogy még mindig szerelmesek egymásba, de most kell egy kis idő, hogy lenyugodjanak. Olasz szerint a kis szünet jót fog tenni, és nem tartja kizártnak, hogy újra kibéküljenek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.