Sosem találod ki, kinek küldött virágot Ryan Gosling

küldés halál Ryan Gosling virágcsokor barátnő mém müzli evés
Virágcsokrot küldött a színész az elhunyt férfinak, aki annak idején müzlivel kínálta őt.

Lehet ennél jobban imádni Ryan Goslingot? A színész nem csupán müzlit evett a mémeket gyártó Ryan McHenry tiszteletére, hanem virágcsokrot is küldött a napokban elhunyt 27 éves srác tiszteletére.

Forrás: AFP
Megvan a titok, hogyan tartja meg magának Eva Mendes Ryan Goslingothttp://www.life.hu/intim/20150320-eva-mendes-elarulta-a-titkot-hogyan-tartja-meg-maganak-ryan-gosling-szineszt.htmlGyönyörű, szexi és övé a világ egyik legsármosabb színésze – hát persze, hogy isszuk Eva Mendes szavait, amikor szóba kerül: mégis hogy csinálja?Intim--Politológusként végzett a gyönyörű fitneszmodell - Fogadd meg Kiss Virág tanácsait!http://www.life.hu/ez-zsir/20150505-kiss-virag-fitneszmodell-mesel-edzesrol-etkezesrol-testmozgasrol.htmlPolitológusként végzett, jelenleg 4. éves joghallgató, ám az edzés a mindene. Kiss Virág kőkemény, elszánt, ha pedig sportról és étkezésről van szó, nem ismer lehetetlent. Komoly sikereket tudhat maga mögött, és egy ideig még nincs is megállás – a csinos fitneszmodell a Life.hu-nak mesélt edzésről, étkezésről, kihívásokról. Ez Zsír!--Virágkonyha Halmos Monikával: virágevő kisokos - mit szabad és mit nem?http://www.life.hu/sztarszerzok/viragkonyha/20150506-viragkonyha-halmos-monikaval-viragevo-kisokos-mit-szabad-es-mit-nem.htmlBortésztában sült dália? Rózsalekváros palacsinta virágszirmokkal tarkítva? Körömvirágos pogácsa? A konyhakert a legfinomabb hozzávalókat rejtheti! Ennivaló szirmokkal érkezik a gasztroforradalom a LifeNetworkön: Virágkonyha Halmos Monikával.Virágkonyha--Ryan Gosling szerepet vállal a Szárnyas fejvadász című kultfilm folytatásábanhttp://www.life.hu/kult/20150418-ryan-gosling-szerepet-vallal-a-szarnyas-fejvadasz-cimu-kultfilm-folytatasaban.htmlA Deadline.com értesülése szerint a filmsztár már szerződéséről tárgyal az Alcon Entertainment produkciós céggel - írja az MTI.Kult--A ház szeme: a virágos ablakhttp://www.life.hu/sztarszerzok/balint-gyorgy/20150505-balint-gazda-a-viragos-ablakokrol-a-viragladakba-ultetheto-novenyekrol-beszel.htmlA háznak – éppen úgy, mint az embernek - vannak testrészei: az alapzat megfelel a lábnak, a falazat a törzsnek, a tetőzet a fejnek és az ablak a szemnek. Az ember két szemének, amely lát és láttat. Látja, ami a lakásban és az utcán történik, és láttatja a közelítő vendéggel vagy ügyintézővel, hogy milyen jellegű lakáshoz, családhoz igyekszik. A virágos ablak pedig gondozottságot és bizalmat sugall.Bálint GyörgyThinkstockŐ lenne a kis Gosling Girl? Eva Mendes lepődött meg a legjobban kislánya láttánhttp://www.life.hu/csalad/20141204-ryan-gosling-es-eva-mendes-kislanya-10-hetes-az-anyukaja-erdekes-fotot-mutatott-rola.htmlAhogy arról a Life.hu is beszámolt, szeptember 12-én megszüetett Ryan Gosling és Eva Mendes kislánya, Esmeralda Amada.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.