Porrá égett sztárotthonok

Forrás: gardenweb.com -
Sean Penn tűzvész Kat Von D Robert De Niro otthon Evangeline Lilly sztárok lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hollywoodi sztárok élete csupa tűz és szenvedély - és a tűzre most szó szerint gondolunk. Figyelmetlenségük vagy nemtörődömségük eredményeként ugyanis néhányuk bizony keveredett már forró helyzetbe.

Kat Von D

A híres tetoválóművész és realitysztár Los Angeles-i otthona 2010-ben égett porrá, a tűzben pedig Kat szeretett cicája is odaveszett. A szörnyűség után az LA Ink sztárját biztosítási csalással is megvádolták, a biztosító ugyanis azt állította, hogy a tüzet a sztár okozta azzal, hogy több égő gyertyát is felügyelet nélkül az otthonában hagyott. Kat a Twitteren is próbálta cáfolni a találgatásokat: "Nem én gyújtottam fel az otthonomat (a szörnyűségek idején a könyvbemutatóm turnéján voltam), és nem én öltem meg a saját macskámat!"

Porrá égett sztárotthonok Forrás: gardenweb.com

Robert De Niro

De Niro és felesége, Grace Hightower is hajléktalanná vált egy időre, mikor is 2012 júniusában leégett New York-i otthonuk. A 23 millió dollárt érő, 15 szobás vityilló a Central Park legpatinásabb részén állt egészen addig, míg porig nem égett. A színész az eset idején nem volt az országban.

Sean Penn

1993-ban egy futótűz semmisítette meg a híres színész 4 millió dolláros, malibui otthonát. A tűzben minden odaveszett, Penn és akkori felesége két gyerekükkel együtt viszont szerencsésen megúszták a dolgot. Az Oscar-díjas színész az eset után meglepően pozitívan nyilatkozott: "Mindenem leégett, de a családom megmenekült, ez nekem a legfontosabb! Nem bánom a történteket, nagy hatással volt rám, ideje volt, hogy átgondoljam az életemet."

Több mint két évbe tellett újraépíteni az 1993-ban kigyulladt, mediterrán stílusú házat Forrás: bornrich.com

Evangeline Lilly

A Lost sztárja sem úszta meg tűzvész nélkül. A színésznő Hawaiin, a forgatás közelében bérelt egy házat, amely 2006 decemberében teljesen leégett. A tűzoltók szerint egy hibás elektromos vezeték okozhatta a tragédiát. Szerencsére sem Evangeline, sem két szobatársa - akik mindketten szerepeltek a sorozatban - nem volt otthon a tűz idején.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.