Béranya szüli meg Beyoncé és Jay-Z második gyerekét

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris -
Jay-Z terhes Beyoncé Blue Ivy Carter béranya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három éve született meg a zenészpár első babája, a kis Blue Ivy, így nem is csoda, hogy újabb gyerekre vágynak a hírességek.

Korábban egyébként már többször is pletykáltak arról, hogy Beyoncé újra terhes, végül azonban soha nem igazolódtak be a hírek. Most újra felkapták az újságok a témát, ráadásul egészen konkrét fejleményeket írtak le. Az énekesnő, akinek korábban vetélése is volt, béranya segítségét kérte.

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

„Két hónapba telt, míg megtalálták a tökéletes béranyát, aki a terhesség korai szakaszában van, így még nem hozták nyilvánosságra a hírt” – nyilatkozta egy közeli ismerős.

Divat a béranyaság Hollywoodban

Míg korábban az örökbefogadás, addig mostanában a béranyaság terjed a hírességek körében, egyre több hollywoodi híresség lesz ugyanis szülő béranya segítségével. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.