Egy nappal azután, hogy Cressida Bonas szakított színész barátjával, máris a brit trón örökösével bulizott egy londoni pubban.

Felmelegítve nem csupán a káposzta jó? Miután Harry herceg letudta hivatalos megjelenéseit kedden, a Daily Mail hírei szerint helikopterrel repült vissza Londonba, hogy este együtt ünnepelhesse 31. születésnapját barátaival, köztük egykori szerelmével, Cressida Bonas-szal.

Forrás: AFP, Northfoto

Gyanús a dolog, hiszen a színésznőként ténykedő szőkeség pontosan előtte egy nappal adta ki útját barátjának. Közeli ismerőseik szerint ennek ellenére biztosan állítják, hogy a barátságon túl nincs több a két fiatal között. Harry hercegnél egyébként is bevett szokás az exekkel ünnepeli: Chelsy Davy és Cressida Bonas tavaly is ott volt Harry születésnapi bulijának vendéglistáján.

5 ok, amiért te is kidobnád Harry herceget
Míg mi minden egyes nap azt várjuk, hogy eljöjjön értünk a hercegünk, addig Cressida Bonas annak idején fogta, és kidobta a sajátját. Ennek kapcsán a Life.huitt gyűjtötte össze azokat az okokat, amiért valószínűsíthetően Bonas kisasszony lapátra tette Harryt, és amiért talán mi is így tettünk volna a helyében.