Botrány! Hosszú Katinka férjét le akarta ütni egy úszóedző

Forrás: mob.hu, MTI -
Törös Károly úszóedző Hosszú Katinka Shane Tusup botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Magyar Úszószövetség elnökségi tagja, Törös Károly azt nyilatkozta, hogy a korábban komoly szóváltásba keveredett a magyar úszónő párjával, és az is megfordult a fejében, hogy esetleg leüti. 

Katinka hat aranyérmet nyert az izraeli Európa-bajnokságon, és nem volt messze a hetedik győzelem sem, de 400 gyorson végül másodikként zárt. A döntő után Törös az úszónő férjével, Shane Tusuppal beszélgetett, akinek azt mondta, hogy szerinte Hosszú a rossz benyúlás miatt lett második a brit Jazmin Carlin mögött, amit Tusup zokon vett - írja az Origo.

Forrás: mob.hu, MTI

"Kidagadtak az erek Shane nyakán, úgy ordibált velem. Nem válogatott a jelzőkben, "fuck off!", ezt emlegette, amit már csak a korkülönbségünk miatt sem hagyhattam szó nélkül. Ám mielőtt leüthettem volna, mert bizony ezt terveztem, ellépett a közelemből" - nyilatkozta az úszóedző a Bors magazinnak. Törös jelentette az esetet Kiss László szövetségi kapitánynak is, ami után másnap Tusup bocsánatot kért tőle.

Hosszú Katinkától hangos mostanában a sajtó

Az Iron Lady nemrég tartott sajtótájékozatót, melyen elmondta, hogy szerinte méltatlan körülmények között kell felkészülniük a versenyekre, pedig elvárják a világszínvonalú eredményeket. A kijelentés után széttépte 12 milliós szerződését, és a mai napig nem igazán oldódott meg a Magyar Úszó Szövetséggel való viszonya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.