Brad Pitt egy híres modellért hagyja ott Angelina Jolie-t?

Forrás: AFP/Matthew Hinton -
Brad Pitt házasság válság Cara Delevingne szerelem Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész állítólag kétségbeesetten udvarol Cara Delevingne fiatal modellnek, és mindent megtesz azért, hogy egyengesse színészi karrierjét.

Brad Pitt és a csontsovány Angelina Jolie házasságában már régóta nincs akkora szenvedély, mint egykor, és hiába próbálják rendbe tenni, a folyamatos veszekedések miatt ez szinte lehetetlen vállalkozás.

Forrás: AFP/Matthew Hinton

Mindketten a munkájukba menekülnek, Brad Pitt figyelmét pedig felkeltette egy fiatal modell, aki a színészi karrierjét is szeretné beindítani. Cara Delevingne régóta törekszik arra, hogy filmekben is szerepeljen, és állítólag a hatgyermekes apuka nagyon lelkesen próbálja segíteni a huszonhárom éves modellt - írja a Radar Online.

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

Az a hír járja, hogy Brad már szerepet is felajánlott neki korábban, és megpróbálja bejuttatni a leghíresebb tanárokhoz is. Emiatt nem egy vita robbant már ki a házaspár között, de a színész nem hajlandó lemondani a fiatal modellről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.