Csillogás a köbön: jól áll India Katalin hercegnének

Forrás: AFP/Rafiq Maqbool -
megjelenés csillogás Katalin hercegné ruha esemény India
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vilmos herceg neje gyönyörű, kobaltkék színű ruhában jelent meg egy jótékonysági vacsorán Indiában.

A napokban vette kezdetét Katalin hercegné és Vilmos herceg 1 hetes körútja Indiában és Bhutánban, amelynek egyik állomásaként Mumbaiba látogatott a hercegi pár. Tiszteletükre egy jótékonysági vacsorát rendeztek, amelyen India hírességeinek színe-java megjelent, hogy találkozhassanak Katalinnal és Vilmossal.

Forrás: AFP/Rafiq Maqbool

A nagyon vékony hercegné igazán kitett magáért: földig érő, kobaltkék színben pompázó, csillogó szálakkal és flitterekkel díszített ruháját kedvenc tervezője, Jenny Packham álmodta meg, amely abszolút passzolt Indiához és az eseményhez - pedig nem jellemző, hogy Katalin ennyire bátran nyúl a csillogóbb részletekhez.

Így lett igazi stílushercegnő Katalinból

Katalin hercegnő stílusát imádjuk, de az igazság az, hogy csak azóta követjük figyelemmel, amióta eljegyezte őt Vilmos herceg. A Life.hu korábban itt mutatta be, hogyan is lett egy középszerűnél is rosszabbul öltözködő angol polgárlányból Anglia legstílusosabb asszonya.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.