5 év után szakított Lady Gaga és Taylor Kinney

Forrás: AFP/Kris Connor -
Lady Gaga szakítás Taylor Kinney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavaly még esküvőre készült, most pedig szingli lett a világhírű énekesnő. 

Az énekesnő és a nála 5 évvel idősebb színész kedvese állítólag a hónap elején szakított: Gagát látták is a múlt héten Malibun a jegygyűrűje nélkül.

Forrás: AFP/Kris Connor

A párnak tavaly még komoly tervei voltak: esküvőre készültek, mi meg is tippeltük, mit visel Gaga a nagy napon. Gyermekük nem született, két kutyusuk azonban van, akiknek még nem dőlt el a sorsa.

A pár 2011-ben, Gaga You and I című klipjének forgatásakor szeretett egymásba. 2015-ben, Valentin napon kérte meg a színész az énekesnő kezét, és mindeddig úgy tűnt, minden a legnagyobb rendben van közöttük. Kivéve azt, hogy Gaga mostanában kevés időt töltött a férfivel: megtanult autót vezetni, és túrázniis inkább barátnőivel ment.

Calvin Harris máris kiheverte Taylor Swiftet: íme az új barátnőhttp://www.life.hu/intim/20160719-calvin-harris-uj-baratnoje-tinashe-enekesno.htmlKi az a Taylor Swift? Biztosan ezt kérdezgeti most magától Calvin Harris, aki máris továbblépett, és új csajnak csapja a szelet. IntimAFPCalvin Harris máris kiheverte Taylor Swiftet: íme az új barátnőhttp://www.life.hu/intim/20160719-calvin-harris-uj-baratnoje-tinashe-enekesno.htmlKi az a Taylor Swift? Biztosan ezt kérdezgeti most magától Calvin Harris, aki máris továbblépett, és új csajnak csapja a szelet. IntimAFPMiley Cyrus és Liam Hemsworth igazi álompár lett: közös fotó a szerelmesekrőlhttp://www.life.hu/intim/20160719-miley-cyrus-es-liam-hemsworth-igazi-alompar-igy-bulizik-egyutt-a-ket-sztar.htmlA sztárpár kapcsolata az utóbbi hónapokban egyre erősebbé vált, így hamarosan oltár elé is állnak. Pár nappal ezelőtt Malibu mesés partjainál jelentek meg kéz a kézben. IntimAFPForró fotó: Palvin Barbi előtt még a lányok is térdre borulnakhttp://www.life.hu/intim/20160719-palvin-barbi-es-mihalik-eniko-egyutt-furodtek-a-medenceben-eniko-barbi-elott-terdelt.htmlA magyar modellek külön-külön is szépek, de ha együtt medencéznek, akkor mindent visznek! Palvin Barbi Mihalik Enikővel múlatta az időt, igen dögös pózban! IntimOrigoCristiano Ronaldo csaja igazi nagyágyú - dögös fehérneműkben pózol a modellhttp://www.life.hu/intim/20160719-christiano-ronaldo-baratnoje-szexi-fotokon-elisa-de-panicis.htmlÚjabb szexi fotók készültek a focista barátnőjéről. Intim--BB Évire rátalált a szerelem a pszichiátriánhttp://www.life.hu/intim/20160718-bb-evi-parkanyi-evi-a-pszichiatrian-esett-szerelembe-egy-beteggel.htmlAz egykori valóságshow-sztár már egy jó ideje pszichiátriai kezelésre szorul, valószínűleg így lesz ez élete végéig, de a hírek szerint ott is jut neki egy kis boldogság. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.