Vince Aliz Liza nem volt túl jó véleménnyel Tóth Gabiról

Forrás: rtl -
Tóth Gabi Vince Aliz Liza X-Faktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem szimpatizált egymással eleinte Tóth Gabi és a szombaton kiesett Vincze Aliz Liza. A versenyző bevallotta, csak a mentorházban találtak egymásra az énekesnővel.

Nem volt meg az összhang Vince Aliz Liza és Tóth Gabi között. Az X-Faktorból szombaton kiesett lány őszintén elárulta, hogyan indult neki a versenynek, és mit gondolt a mentorokról. Sajátjáról, vagyis Tóth Gabiról nem volt túl jó véleménnyel, de ez kölcsönös volt.

Vince Aliz Liza bevallotta, lenézték egymást Tóth Gabival Forrás: www.sajtoklub.tv

"Gabival kezdetben kicsit lenéztük egymást, igazából csak a mentorház végén találtunk egymásra" - vallotta be a lány a Blikknek. Hozzátette, idővel rájöttek, hogy nagyon sok bennük a közös.

"Bevallom, eleinte nem hittem benne,

de miután jobban megismertük egymást, mindkettőnk véleménye alaposan megváltozott" - vallotta be Gabi. Hozzátette, hogy ma már Lizát egy tehetséges és értelmes lánynak tartja, akiről nem is gondolta, hogy ennyi közös lesz bennük. "Nemcsak a mentoráltam, de a barátnőm is lett, és azt hiszem, nemcsak ő, hanem én is rengeteget tanultam tőle" - árulta még el Gabi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.