Hosszú Katinka 5 motiváló üzenete a sikerhez

Forrás: Instagram/Hosszú Katinka -
motiváció siker üzenet Hosszú Katinka corleonis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka ma kétségtelenül a legsikeresebb magyar sportember, de nemcsak hazai viszonylatban, világszinten is az egyik legelismertebb sportolók egyike. Az Iron Lady a küzdeni akarás, az erő, a kitartás, a fáradhatatlanság mintaképe, így van mit tanulni tőle. 

Ha egy sötét hétfő reggelen alig bírsz kimászni az ágyból, csak pörgesd végig Hosszú Katinka Instagramját, aki minden reggel hatkor már az edzőteremből posztol, és motivál mindenkit arra, hogy a legjobbat hozza ki magából. Íme, 5 üzenet, amit Hosszú Katinkától tanultunk.

Ha egy sötét hétfő reggelen alig bírsz kimászni az ágyból, csak pörgesd végig Hosszú Katinka Instagramját Forrás: Instagram/Hosszú Katinka

1.

2.

3.

4.

5.

Hosszú Katinka háromszoros olimpiai, ötszörös világ- és tizenháromszoros Európa-bajnok magyar úszónő. Az első olyan versenyző, aki egy időben tartja a világcsúcsot mind az öt vegyesúszó-számban (200 m, 400 m, rövid pályán: 100 m, 200 m, 400 m). Élete legnagyobb sikerét a riói olimpián érte el. 3 arany- és 1 ezüstéremmel az olimpia legeredményesebb úszója volt egyéni számokban. 2012 szeptembere óta dolgozik együtt jelenlegi edzőjével, Shane Tusuppal, akivel 2013. augusztus 22-én házasodtak össze.

Személyes találkozás Hosszú Katinkával

Ha személyesen is szeretnél találkozni Hosszú Katinkával, akkor 2017. április 01-én látogass el a Wake-Up! Day-re a Papp László Budapest Sportarénába, 2017. legnagyobb motivációs rendezvényére, ahol Hosszú Katinka és Shane Tusup mellett olyan világhírű trénerek lép színpadra, mint „A Titok" című film sztárja, Lisa Nichols, Jeffrey Allen, illetve számos hazai példakép, így dr. Kemény Dénes, és mások. A világszinten egyedülálló, rendkívül tartalmas program délelőtt 10 órától este 7 óráig nyújt prémium minőségű kikapcsolódást, tanulási és fejlődési lehetőséget, akár életre szóló útravalót a résztvevőknek.

A rendezvényre jegyet ITT rendelhetsz!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.