Hujber Feri leszögezte, ő nem őrült

Forrás: Facebook/Mokka -
Hujber Ferenc Jézus őrült
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Élő adásban osztotta meg elméletét Hujber Feri, miszerint Jézus csak egy színész volt, és igazából nem halt meg. A hírességért ezek után sokan kezdtek el komolyan aggódni, de Hujber Feri leszögezte, nem őrült meg, csak megosztja a gondolatait.

Hujber Feriért sokan aggódnak most, úgy érzik, a színész segítségre szorul. A híresség ugyanis élő adásban fejtette ki véleményét Jézusról: szerinte ugyanis ő csak egy színész volt, a kora Stohl Andrása, és ő nem is halt meg: helyette egy 10 éves kisfiú vesztette el az életét véletlenül. Ezek után sok rajongója és kollégája érdeklődött Hujber Feri hogyléte felől, de a színész leszögezte, nem kell érte aggódni.

Hujber Feri nem őrült meg Forrás: Facebook/Mokka

"Ez egyszerű játék. A Facebookomon engem is bombáznak egészséges táplálkozással, mindenféle edzésmódszerrel, fotókkal. Én pedig a gondolataimat írom le, nem posztolok képet, csak a gyerekeimről.

Ezért miért lennék őrült? Az is őrült, aki megírta a Da Vinci-kódot? Azt mondom, a világ ősnyelve a magyar.

Én lennék őrült, miközben egy focimeccsen ezrek üvöltik, hogy egy vérből valók vagyunk? Én nem uszítok, nem válaszolok a kommentekre sem. Nem bántok senkit, és mindenki jól teszi, ha békén hagy. Jól érzem magam a bőrömben. És nem azért, mert megvilágosodtam. Nem lettem buddhista sem"árulta el Feri a Borsnak. Hozzátette, hisz abban, hogy jobbá lehet tenni az embereket. "Hiszem azt, hogy jobbá lehet tenni az embereket. Az embereket, akik olyanok, mint a gyerekek. Régen dühöngtem miattuk, ma már nem. Pont azért, mert látom, hogy az a gyermeki dac, sértettség és büszkeség munkál bennük. Tíz éve figyelem a gyerekeimet. Tudom, hogy a gyerek nem rossz, nem gonosz. Ezért csodálatos film az Oscar-díjas Mindenki.

A gyermekeimen keresztül megértettem a világot.

Hiszem, hogy az emberek alapvetően jók. Ezt vállalom. Ha ezért meghülyültem, akkor vállalom" – mondta a színész.

Így zongorázik Lorelai, a kar nélkül született művész: Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170313-lorelai-a-kulfoldi-tehetsegkutato-kar-nelkuli-zongoristaja.htmlSenki nem gondolta volna, hogy a karok nélkül született lány ilyen elképesztően tud zongorázni. Mindenkinek leesett az álla, mikor elkezdett játszani. TV + Sztárok--Sarka Kata kiakadt - Állítja, hamis nyilatkozatot adtak a szájábahttp://www.life.hu/sztarok/20170314-sarka-kata-kiakadt-allitja-hamis-nyilatkozatot-adtak-a-szajaba.htmlA minap tette közzé Sarka Kata, hogy amióta kiderült, ő és Hajdú válnak, a legképtelenebb hírek kapnak szárnyra vele kapcsolatban. Bejegyzéséért kapott hideget-meleget, voltak, akik leginkább a poszthoz tartozó fotót kifogásolták. Kata most az egyik hetilapra bukott ki, azt állítja, semmi olyat nem nyilatkozott, amit leírtak. TV + Sztárok--Autóbalesetet szenvedett VV Anetthttp://www.life.hu/sztarok/20170314-autobalesetet-szenvedett-vv-anett-egykori-valosagshow-szereplo.htmlAz egykori valóságshow-szereplővel 17 év vezetés után történt meg a baj. Azt mondja, ő volt a hibás, de még mindig nem tudja, mi történt pontosan. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huÚjra együtt Brooklyn Beckham és Chloe Grace Moretz? Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170313-kibekult-brooklyn-beckham-es-chloe-grace-moretz.htmlTalán mégis csak a szerelem győzött, és minden visszaáll a régi kerékvágásba? TV + SztárokOrigoRadics Gigi lesz az X-Faktor új mentora?http://www.life.hu/sztarok/20170313-radics-gigi-valtja-toth-gabit-az-x-faktorban.htmlTöbben is esélyesek lehetnek Tóth Gabi mentori székére, ám ezúttal lehet, hogy megszületett a döntés? TV + SztárokOrigoSzínésznők, akik egy nőért hagyták ott a pasijukathttp://www.life.hu/sztarok/20170313-szinesznok-akik-egy-noert-hagytak-ott-a-pasijukat.htmlNem egy olyan hírességet ismerünk, aki szabadon felvállalja, hogy a saját neméhez vonzódik. Vannak azonban olyan sztárok, akik a férjüket, barátjukat hagyták el egy nő kedvéért. Lindsay Lohan, Cynthia Nixon, vagy éppen Kristen Stewart is feladták heteró kapcsolatukat azért, hogy egy nővel járjanak, és itt még nincs is vége a sornak. TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.