Mindenki Harry herceg menyasszonyának, Meghan Markle-nek a pornófilmjét szeretné látni

Forrás: Getty Images -
pornó Meghan Markle szexjelenet Pornhub Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mióta bejelentette Harry herceg, hogy eljegyezte színésznő kedvesét, megnőtt az érdeklődés Meghan Markle iránt, de nem a jótékonysági tevékenységei érdeklik az embereket. Mindenki pornóoldalon keresi a színésznő nevét.

Néhány napja jelentette be Harry herceg, hogy megkérte szerelme kezét. Meghan Markle amerikai színésznő most került csak igazán a figyelem középpontjába, pedig azután is nagy érdeklődésre tartott számot, hogy kiderült, a herceggel egy párt alkotnak. A helyzet akkor annyira elharapódzott, hogy Harry kénytelen volt közleményt kiadni, melyben arra kérte az embereket, hagyják békén a barátnőjét.

Meghan Markle-t mindenki meztelenül akarja látni Forrás: Getty Images


Most pedig ismét megugrottak a keresések Meghan Markle nevére, de természetesen nem a színészi munkái, vagy jótékonysági tevékenységei iránt érdeklődnek az emberek, sokkal inkább a pornófilmje iránt. A Pornhub elemzése szerint elsősorban a férfiak szeretnének pikáns felvételeket látni a színésznőről, de természetesen ő soha nem szerepelt felnőtt filmekben, a sorozatásban azonban volt egy szexjelenete, ezzel kell beérniük a kíváncsiskodóknak. A legtöbb keresést egyébként az USA-ból érkezett, majd az Egyesült Királyságból, Spanyolországból, Németországból és Belgiumból - írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.