Shane Tusup az édesanyjával utazott Bécsbe: fotó!

házasság válság Hosszú Katinka Shane Tusup szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Édesanyjával utazott Shane Tusup. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Hosszú Katinka és Shane Tusup házassága válságos időkön megy keresztül, a téma kapcsán az élsportoló is posztolt a közösségi oldalára. A hírek szerint Shane a saját otthonukban is tört-zúzott, Katinka ezért költözött el.

Azóta pedig csak egyre rosszabb a helyzet: Katinka a napokban egyedül utazott Amerikába, Tusup pedig nemrég Bécsből jelentkezett be az édesanyja társaságában.

Family adventures w/ the best mother a son could ever ask for @cheryltusup !!!

Shane Tusup (@tusup11) által megosztott bejegyzés,

Többen is úgy gondolják, hogy itt nem csak egy házasság forog kockán, ugyanis ha Katinka és Shane végleg szakítanak, akkor a sztáredzőt valószínűleg nem fogja megtűrni az úszótársadalom:

"Ha Tusup és Hosszú szakít, előbbit biztosan kiveti magából az úszótársadalom. Szinte nincs olyan személy, akivel ne lett volna konfliktusa, egyedül felesége eredményessége miatt tűrik meg. Ezért nem merte még senki azt mondani neki, hogy fogja vissza magát" - írta meg a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.