Úgy vélik, már megszületett Harry herceg és Meghan Markle gyermeke

Forrás: AFP/Jason Dorday -
Születés Meghan Markle Harry herceg gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg és Meghan Markle gyermekének születésére utal a palota legutóbbi bejelentése – ezt gondolják legalábbis a rajongók. 

Nem kérdés, hogy a hónap legjobban várt bejelentése Meghan és Harry gyermekének a megszületése. Egyelőre azonban a királyi család hallgat, így biztosat nem tudunk arról, hogy világra jött-e már a baba, vagy még csak várható az érkezése. Vannak azonban jelek, legalábbis a legnagyobb rajongók szerint a palota legutóbbi közleménye arra utal, hogy már megszületett a kicsi.

Úgy gondolják, már megszületett Harry és Meghan gyereke Forrás: AFP/Jason Dorday

Közölték ugyanis, hogy Harry herceg Amszterdamba utazik a jövő héten, a királyi család követői pedig úgy gondolják, ez egyértelmű utalás arra, hogy már megszületett a baba. Úgy vélik ugyanis, hogy ha még nem jött volna világra, biztosan nem utazna el a herceg úgy, hogy a baba érkezése bármelyik pillanatban várható. Az is köztudott, hogy egy hét szabadságot kért gyermeke születése után a herceg, ezen a héten pedig éppen semmilyen hivatalos eseményen nem vesz részt – írja a Metro.

Ennek ellentmond azonban egy a királyi családdal foglalkozó újságíró bejelentése, szerinte ugyanis a pár nem fogja eltitkolni gyermeke megszületését.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.