Harry herceg Vilmosról: "Egyfajta szakadék keletkezett a kapcsolatunkban"

testvér Vilmos herceg viszony eltávolodás Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vilmos és Harry herceg egykor nagyon szoros testvéri kapcsolatot ápoltak, de mióta mindketten családot alapítottak, megváltozott a viszonyuk.

A People magazin szerint mióta mindketten családapák lettek, megsokasodtak köztük a viták, és egyre kevesebb dologban értenek egyet.

Tavasszal Harry herceg és felesége, Meghan hercegné hivatalosan is kiszálltak a két fiatal hercegi pár közös jótékonysági alapítványából, a Royal Foundationból. Harryék kilépése azért is szimbolikus, mert az alapítványt maga Vilmos és Harry hozta létre tíz évvel ezelőtt, Katalin 2011-ben, Meghan pedig 2018-ban csatlakozott hozzá.

A hírek szerint Meghan és Harry első gyermekének születése után Archiet napokig nem látogatták meg Vilmosék, és ha ez még nem lenne elég, Meghan és Harry elköltözték Vilmosék kastélyából, és Windsorban kezdtek új életet.

Tavaly még együtt beszélt a Royal Foundation nevében a "fantasztikus négyes" Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Chris Jackson

A pletykák szerint megromlott kapcsolatuk valódi oka az, hogy Vilmos rossz szemmel nézi Meghan beházasodását a királyi családba. Harry egy ITV-nek adott interjúban mesélt kapcsolatukról:

"Elkerülhetetlenül ami velünk történik, hiszen családot alapítottunk, és megváltoztak a dolgok körülöttünk. Szomorú mindkettőnk számára, hogy egyfajta szakadák keletkezett a kapcsolatunkban, de tudjuk, hogy testvérek vagyunk, és a bajban számíthatunk egymásra"

- fogalmazott Harry.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.