Hosszú Katinka volt edzője havi egymillió forintos fizetéstől esett el

Forrás: MTI/Kovács Tamás -
edző Hosszú Katinka fizetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, Hosszú Katinka közleményben tudatta, hogy megválik edzőjétől, Petrov Árpádtól. Az olimpiai felkészülést egyedül csinálja végig. 

"Az elmúlt hónapokban próbáltam túllépni ezen az érzésen, de az alapprobléma továbbra is fennállt. Árpiról az együtt töltött idő alatt számomra kiderült, hogy nem tud felnőni a feladathoz. Több figyelmet vártam tőle szakmailag és emberileg is, ezért nincs visszaút. Az olimpiai felkészülés hajrájában nem vállalhatom fel még egyszer azt a terhet, hogy valakit a hátamon vigyek" - írta közleményében Hosszú Katinka. Sós Csaba szövetségi kapitány habár kockázatosnak ítélte a döntést, bízik Katinkában.

Hosszú Katinka Forrás: MTI/Kovács Tamás

Az úszónő, aki a jövő heti, glasgow-i rövidpályás Európa-bajnokságra is Petrov Árpád nélkül utazik, hiába önmagát készíti fel, nem kaphatja meg azt a kiemelt bérezést, ami az olimpiai sportolókat felkészítő edzőknek jár. Ez havi egymillió forint lenne, amitől most Petrov Árpád is elesett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.