Brad Pitt szíve csücske egyértelműen Shiloh

Brad Pitt Shiloh Jolie-Pitt apa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, miért Shiloh lett Brad Pitt "kedvenc gyermeke".

Ma töltötte be 14. életévét Shiloh Jolie-Pitt. Mint kiderült, gyermekeik közül Brad Pittnek vele van a legközelebbi viszonya, sőt, Shiloh az édesanyjával és a testvéreivel is nagyon jó viszont ápol. A sztárapuka szerint a tinilány végtelenül jó ember, aki mindig őszinte és önmagát adja. Nemcsak a szülei, hanem a testvérei is nagyon szeretik, már alig várják, hogy felköszönthessék a születésnapján - írja a Harper's Bazaar.

Forrás: AFP/Robyn Beck

Szerencsére az évek alatt Angelina és Brad megtanultak együtt működni még úgy is, hogy már nem dúl közöttük a szerelem. A kezdeti nehézségek igen vészjóslóak voltak, sokan nem is hittek abban, hogy a két lobbanékony természetű világsztár valaha is képes lesz letenni az egymásra szegezett fegyvereiket, ám szerencsére az idő ebben is a segítségükre volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.