Diana hercegné szerető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Diana és Károly 1981-ben házasodtak össze, ám a felszíni boldogság szörnyű boldogtalanságot takart. A hercegnét mindig is körülrajongták a férfiak, csodálták őt, Diana pedig keserű házasságából időnként egedett a csábításoknak.

Károly és Diana házassága végül 1996-ban bomlott fel. A The Sun összegyűjtötte azokat a férfiakat, akik szinte bizonyítottan kapcsolatban voltak a hercegnővel házassága alatt és után.

1985 - Barry Albert Mannakee

Diana testőreként rengeteg időt töltött a hercegné közelében, állítólagos kapcsolatuk egy évig tartott, majd elbocsátották. 1987-ben motorbalesetben meghalt. Később Diana említett egy testőrt, akibe szerelmes volt.

Barry Albert Mannakee (férfi szürke öltönyben) Forrás: Getty Images

1986 - 1992 - James Hewitt

Vilmos lovasoktatójaként szintén volt alkalma sok időt tölteni a hercegnével. Nem is kellett sokat várni arra, hogy szerelem szövődött kettejük között, amit Hewitt később könyvében részletesen el is mesélt. A férfi édesanyjának egyik házában találkozgattak, viszonyuk öt évig tartott.

James Hewitt Forrás: WireImage/Ferdaus Shamim

1989 - James Gilbey

Diana egyik legjobb barátja volt, és máig tagadja, hogy ennél több lett volna köztük, ám egy kettejük között lezajló telefonbeszélgetés - melyet egy amatőr rádiót véletlenül rögzített - másról tanúskodott.

James Gilbey Forrás: 2015 David M. Benett/David M. Benett

1992-1994 - Oliver Hoare

A walesi hercegi pár már hivatalosan is külön élt, amikor Diana, Károly egyik barátjával, a műkereskedő Oliverrel kezdett viszonyt. A férfi nős volt, a titkos kapcsolatot pedig végül a feleség teregette ki.

Oliver Hoare Forrás: UK Press via Getty Images/Antony Jones

1995 - Will Carling

Az angol röbgi sztárral viharos és rövid volt a viszony, akkori felesége férje hűtlensége miatt vált el.

Will Carling Forrás: Getty Images/2015 Getty Images/Getty Images

1995–1997 - Hasnat Khan

Senki sem tudja, hogy miként alakult ki kettejük közt szerelem, de amint napvilágra került a dolog, az orvos szakított a hercegnével. Nem akart ugyanis reflektorfényben élni.

Dr Hasnat Khan Forrás: UK Press via Getty Images/Antony Jones

1997 - Dodi Al Fayed

Szerelmüknek egy tragikus autóbaleset vetett véget, melyben mindketten életüket vesztették. Ám, ha ez nem történik meg, ma valószínűleg házasok lennének.

Dodi Al Fayed Forrás: Getty Images/Getty Images

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.