Kiderült az igazság: Ezért utálja Vilmos herceg Meghan Markle-t

Forrás: Getty Images/Indigo/Max Mumby -
Harry Meghan Markle Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vilmos herceg és Katalin hercegné csupán nyolc nappal a kis Archie megszületése után látták a legfiatalabb királyi családtagot. Ennek pedig egy oka volt, ami elegendőnek bizonyult, hogy Vilmosnál beteljen a pohár.

A Battle of Brothers című könyv szerzője, Robert Lacey úgy véli, Vilmos herceg az Archie születése körüli kommunikáció miatt haragudott meg Meghan Markle-re.

A két hercegi pár: Meghan és Harry, valamint Vilmos és Katalin Forrás: Getty Images/Indigo/Max Mumby

Harry és Meghan ugyanis csak akkor adtál hírül, hogy megindult a szülés, amikor kisfiuk már a világra jött.

Harry és felesége azonban ezt okkal tették, mivel szerettek volna babájukkal hazaérni, mire a kórházhoz gyűlik a tömeg. Vilmos ezt primadonnáskodásnak tartotta, hiszen ő és felesége nem tájékoztatták félre az alattvalóikat, és már az első gyermekük születése után pár órával "pózoltak" a kórház előtt váró fotósoknak. Az idősebb testvér szerint ez egy újabb alkalom volt, hogy Harry és Meghan kibújjanak a hercegi kötelességük alól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.