Nagyon vágyik az igaz szerelemre a Dancing with the Stars sármos olimpikonja, Tóth Dávid

TV2 társ párkapcsolat Dancing with the Stars szerelem Tóth Dávid olimpikon Exatlon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexi olimpikon, Tóth Dávid hétről hétre egyre felszabadultabban mozog a Dancing with the Stars parkettjén, ahol nők ezrei csodálhatják dögös csipőmozgását. Most egy kicsit a magánéletébe is bepillanthatunk, amiről meglepő őszinteséggel mesélt a kajakos. 

Az olimpiai ezüstérmes magyar kajakozó, Tóth Dávid szülei 40 éve élnek boldog házasságban, ami egy igazi követendő példa számára is. Bár az ő életébe még nem érkezett meg az igazi szerelem, nagyon vágyik már egy társra, akivel meg tudja osztani az életét.

"Még nem találtam meg azt a hölgyet, akit az oltár elé vezetek, de nyitott vagyok az örökké tartó szerelemre. Nincs kimondott nőideálom, elsősorban nem a hajszínt, a csipőméretet vagy a mellbőséget nézem. Nekem az összkép, a jó beszélgetések a legfontosabbak és az, hogy neki is ugyanolyan fontos legyen a család, mint nekem, szeresse úgy a szüleit és a testvéreit, ahogy én, és együtt egy új családot tudjunk teremteni"

- mesélte el a Hot! magazinnak Dávid.

Az olimpikon nemrég költözött új otthonba és nagyon bízik benne, hogy nemsokára már megoszhatja a jelenleg még legénylakását valakivel.

"Két hónapja lettünk kész a felújítással, apukám igazi ezermester, nagyon sokat segített, a bútorokat és a konyhaszekrényt is együtt szereltük össze. Jelenleg ez legénylakás, de bízom benne, hogy hamarosan megváltozik a helyzet.

Hosszútávon mindenképpen kertesházban képzelem el magam, mert szeretnék kutyát is, remélem, hogy három év múlva már egy nagy családi házban fogok élni" - mondta bízakodva a kajakos.

Bár Dávid szabadidejét teljes mértékben leköti a Dancing with the Stars, így jelenleg semmi ideje nincs ismerkedni, de nagyon bízik benne, hogy ez hamarosan megváltozik majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.