Kiakadtak a rajongók! Harry koszos lábbal közölte az örömhírt - Fotó

Forrás: Samir Hussein/WireImage/2018 Samir Hussein/Samir Hussein -
fotó Meghan Markle várandóság Harry herceg láb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan mi is beszámoltunk róla, Harry és Meghan Markle második gyermeküket várják. Az örömhírt egy csodálatos fotóval barátjuk közölte a nyilvánosságal. A fotón Meghan gyönyörű pocakja mellett azonban valami más teljesen kiverte a biztosítékot a rajongóknál.

Valentin-napon közölte a nagy világgal Harry és Meghan, hogy nemsokára megszületik második gyermekük. Az örömteli hírt egy csodálatos fotóval jelentették be, ahol egy gyönyörű kertben mezítláb feküdve a fűben szerelmesen mosolyognak egymásra.

Azonban

a nemsokára kétgyermekes szülők azzal nem számoltak, hogyha mezítláb lépkednek a kertben, akkor bizony piszkos lesz a lábuk. Ha ők nem is, a rajongók erre rögtön felfigyeltek.

Harry egyik koszos talpa ugyanis farkasszemet néz a kamerával, ami a követők szerint teljesen elrontja a harmonikus képet és semmi másra nem tudnak figyelni, csak a herceg piszkos lábára - írja a Ripost.

Van aki azt is megjegyezte, hogy egyes kultúrákban óriási tiszteletlenség, ha valaki a meztelen talpát közszemlére teszi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.