Lazac, férj és testvér: a sztárok elárulták, melyek voltak a legrosszabb filmes csókjaik

Forrás: ZUMApress.com/2010 by Paramount Pictures/L90 -
Brad Pitt csók Robert Downey Jr. Jennifer Lawrence film Chris Pratt Kate Beckinsale színész Zac Efron Colin Farrell Orlando Bloom Gwyneth Paltrow magazin rossz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A filmsztárok munkájuk során folyton játszanak, nem egyszer pedig megjátsszák magukat. A legforróbb filmes szexjeleneteket korábban már összegyűjtöttük. Most olyan filmes csókok következnek, amikről nézői szemmel nem gondoltuk volna, hogy a színészek számára bizony nem voltak épp édesek.

A filmvásznon látható csókok közül van, ami a valóságban is olyan szenvedélyes, amilyennek látjuk őket, de bizony akadnak kényelmetlenek, kellemetlenek is, hiszen nem minden filmes csókolózás sikeredik a tervek szerint.

Sztárok osztják meg a legrosszabb filmes csókjaikat

Jennifer Lawrence és Chris Pratt

Jennifer Lawrence, az Utazók című filmben annyira erős bűntudatot érzett amiatt, hogy meg kell csókolnia egy, a valóságban házas férfit – Chris Prattet -, hogy az alkoholhoz fordult segítségül.
Nagyon-nagyon részeg voltam – mesélte a színésznő, akinek még így is nagyon rossz élmény maradt ez a filmes jelenet.

Jennifer Lawrence és Chris Pratt Forrás: NORTHFOTO/2016 by Entertainment Pictures/Columbia Pictures

Orlando Bloom és Zoe Saldana

Azt gondolhatnánk, hogy egy gyönyörű nőt megcsókolni, mindig felemelő és csodás érzés. Nos, Orlando Bloom ezt megcáfolta. A 2005-s Menedék című krimiben a színész Zoe Saldana színésznővel vált egy igen érzéki csókot, amiről nem őriz jó emlékeket:
Utáltam Zoe-t megcsókolni! Úgy voltam vele, hogy "kérlek, vedd ki a nyelved a számból, hiszen ott áll a barátod!

Orlando Bloom és Zoe Saldana Forrás: ZUMA Press/Northfoto/El Camino Pictures

Gwyneth Paltrow és Robert Downey Jr.

A Vasember és a Bosszúállók forgatásán többször is csókot váltott egymással a két színész. Gwyneth Paltrow-ban azonban ezek mindegyike rém kellemetlen érzést hagyott. Mint mesélte, olyan volt, mintha a saját testvérét kellett volna megcsókolnia.

Gwyneth Paltrow és Robert Downey Jr. Forrás: ZUMApress.com/2010 by Paramount Pictures/L90

Zac Efron és Kay Panabaker

A színésznek a Mindig nyár (Summerland) című sorozatban kellett csókot váltania Kay Panabakerrel, ám ez közel sem úgy alakult, ahogy eltervezte. Zac Efron elmesélte, hogy ideges volt a felvétel előtt, de eldöntötte, hogy megcsinálja, méghozzá remekül. Már a csók előtt voltak, arcuk közel került egymáshoz, amikor Kay elhúzódott tőle:

„Ó, istenem, ebédre lazacot ettél? Ez komoly?" – nos, igen, ezt a hibát valóban elkövette Efron, aki így tette tönkre első filmes csókját. Azóta mindig van nála fogkrém és fogkefe.

Zac Efron és Kay Panabaker Forrás: Spelling Television

Colin Farrell és Kate Beckinsale

Colin Farrell a 2012-es Az emlékmás című filmben bizony megcsókolja Kate Beckinsale-t. Ezzel a színésznek nem is lett volna különösebb problémája, de az a tudat, hogy a színésznő a rendező felesége, aki az egészet végignézte, rém kellemetlenné tette a csókot.

Colin Farrell és Kate Beckinsale Forrás: AFP

Sandra Bullock és Ben Affleck

A színésznő számára örökké borzasztó élmény marad a Ben Affleckkel közös csókja, mivel a színésznek a Mint a hurrikán forgatásán nagyon rossz volt a lehelete.

Sandra Bullock és Ben Affleck Forrás: Entertainment Pictures/Copyright 1999 by TM & DREAMWORKS./Tm &Amp

Morena Baccarin és Ryan Reynolds

A Deadpool forgatásán Morena Baccarin egy igazi szuperhőst csókolhatott, ám a színésznőben igen kellemetlen nyomokat hagyott a dolog. A jelmez miatt Ryan Reynolds az egész forgatás alatt gumiszagú volt.

Morena Baccarin és Ryan Reynolds Forrás: NORTHFOTO/2016 by ZUMA Wire/Twentieth Century Fox Film

Kirsten Dunst és Brad Pitt

Melyik nő ne akarna Brad Pitt-tel csókolózni? Egészen biztosan kevesen vannak, akik nem élnének lelkesen a lehetőséggel, nos, Kirsten Dunst köztük van. Az Interjú a vámpírral forgatásán annyira jóban lettek, hogy Kirsten Dunst számára rettentően kellemetlen volt a nála 20 évvel idősebb színészt szájon csókolni.
Nagyon utáltam, mert Brad nagyon közel került hozzám a forgatáson, így olyan volt, mintha a bátyámat csókoltam volna.

Kirsten Dunst és Brad Pitt Forrás: NORTHFOTO/Copyright 1994 by 19940521/Geffen Pictures

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.