Ez bizonyítja, hogy van esély a békülésre Harry és Vilmos herceg között

Forrás: Getty Images/Indigo/Max Mumby -
békülés királyi család Károly herceg Vilmos herceg Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenkit megrázott a hír, hogy Fülöp herceg elhunyt 99 éves korában. Harry is mindenképpen ott szeretett volna lenni a temetésen, hogy szeretett nagymamáját támogassa, de a temetés arra is lehetőséget adott, hogy közelebb kerüljön családtagjaihoz. 

Két órával a temetés után Károly herceg meginvitálta fiait, Vilmos és Harry herceget egy privát beszélgetésre. A források szerint két órán át beszélgettek hárman a Windsor kastélyban, a kameráktól távol, ami reményt ad a békülésre. A bennfentesek szerint ez lett volna Fülöp herceg kívánsága is - írja a The Sun.

Károly herceg mögött menetelt két fia: Vilmos és Harry herceg Forrás: AFP/Alastair Grant

Harry úgy döntött, hogy nem repül vissza Amerikába, hanem marad szerdáig Londonban, nagymamája 95. születésnapjára. Azt is elmondta, hogy csatlakozik bátyjához Diana hercegnő emlékszoborának a Kensington-palotában történő leleplezéséhez. A királyi bennfentesek abban reménykednek, hogy a július 1-jei ceremónia is segíthet kettőjük viszonyának rendezésében, amikor együtt emlékeznek majd édesanyjukra 60. születésnapján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.