Csapattársa szembesítette a magyar énekesnőt: sírva fogadta a vádakat - Videó

Krausz Gábor Völgyesi Gabi videó Totem (műsor)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre több a konfliktus a Farkasok csapatában, ahol egyre inkább az érződik, hogy Völgyesi Gabi kilóg a többiek közül. A többiek úgy érzik, hogy mindig rá kell várni, ez pedig egyre több kisebb konfliktust szül. Nemrég egyik csapattársa, Krausz Gábor szembesítette a problémával az énekesnőt, aki sírva fakadt a vádak hallatán. 

Völgyesi Gabi már nem először húzza ki a gyufát csapattársainál, legutóbb azzal vádolták, hogy mindig rá kell várni, inkább hátráltatja, mint segíti a csapatot a játék során.

A TV2 saját fejlesztésű műsorának Instagram-oldalán közzétett előzetesből kiderült, hogy az énekesnő csapattársa, Krausz Gábor nem bírta tovább szó nélkül és szembesítette a problémával Gabit, akinél a vádak hallatán eltört a mécses, és nem bírta tovább könnyek nélkül.

"Ő egy nagyon rosszindulatú ember" - egyre többen fordulnak Szőke Zoltán ellen a Totemben

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.