"Nem telik el úgy nap, hogy ne hiányozna" - Corinna Schumacher elmondta, milyen állapotban van Michael

Forrás: Getty Images/2010 Hoch Zwei/Hoch Zwei -
síbaleset feleség Corinna Schumacher Michael Schumacher férj kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma került fel a Netflixre a Michael Schumacher életéről szóló másfél órás dokumentumfilm, amiben a családja arról is beszámol, hogy telnek most a hétszeres világbajnok mindennapjai.

Arról már hírt adtunk, mit mondott Michael a síbalesete előtt feleségének, a róla szóló dokumentumfilmben azonban nem csak a baleset előtti időszakról esik szó, hanem arról is, hogy telnek most a pilóta mindennapjai.

Michael Schumacher állapotáról 2013 nyara óta alig tudni valamit, tavaly csupán annyi szivárgott ki róla, hogy csontritkulásban szenved, és minden nap küzd azért, hogy jobban legyen. Most felesége, és gyermekei megtörték a csendet, és elmondták, hogy van a családfő.

"Sosem okoltam Istent a történtek miatt, egyszerűen csak balszerencsénk volt, és ennél nagyobb balszerencsénk nem is lehetett volna. De mégis nagyon rosszul esik, amikor azt mondogatják, hogy miért pont Michaellel és velünk történt ez? Pedig ez másokkal is megtörténik"

- kezdte sírva a pilóta felesége.

- folytatta Corinna, aki a mindennapokról is beszélt.

- zárta Michael felesége, majd a pilóta fia, Mick vette át a szót.

Michael Schumacher és felesége, Corinna. Forrás: Getty Images/2010 Hoch Zwei/Hoch Zwei

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.