Családja miatt csúnyán megalázták Tóth Gabit: "Rémálmomban sem gondoltam volna"

Forrás: Facebook, Tóth Gabi -
Tóth Gabi iskola megalázás tanárnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbentő történetet osztott meg a minap Tóth Gabi: elárult, hogy egyszer csúnyán megalázta az egyik tanárnője a származása miatt.

Tóth Gabi a csalad.hu-n vezetett blogjának legfrissebb bejegyzésében vallott arról, hogy az iskolájában volt egy tanárnő, akinek nem a tehetség, hanem a származás volt a legfontosabb.

"Rémálmomban sem gondoltam volna még akkor, hogy a tehetség lehet származás kérdése, és hogy azért lehetek hátrányban, mert nem kiváltságos családból származom"

- írja az énekesnő.

"A mi családunk pedig munkáscsalád volt, tehát nem nulláról, hanem mínusz 65-ről indultunk. Ráadásul a mi szegényebb iskolánkat összevonták a helyi elit iskolával, így sajnos még nehezebb helyzetbe kerültek azok a gyerekek, akik szerették volna vinni valamire. A korábban már említett „mumustanárnő" például többször is kivette a jelentkezési lapomat a többi közül, melyekkel a regionális versenyekre akartam benevezni" - mesélte a döbbenetes történetet Gabi.

Az említett tanárnő természetesen soha nem ismerte be, hogy valójában miért részesíti hátrányos megkülönböztetésben a fiatal tehetségeket.

Tóth Gabit csúnyán megalázta egykori tanára a származása miatt Forrás: Facebook, Tóth Gabi

"Emlékszem, egyszer azt vágta a fejemhez, hogy én egy musical slágerrel akartam nevezni a versenyre.  Ő egy vaskalapos, poros felfogású nő volt, számára a musical nem létezett, mint műfaj.

Tényleg minden alkalmat megragadott, hogy megalázzon, akár az egész iskola előtt. Még most is nagyon rossz érzés erre gondolni, mert tudom, hogy vannak még ilyen „tóthgabik" szerte az országban, és nem mindenki olyan szerencsés, mint én, hogy a végén jóra fordul az életük"

- írta ki magából az énekesnő.

A tanárnő még énekből is meg akarta buktatni Gabit, de a saját tanára ezt már nem nézte tétlenül.

Az édesanya azt is elmesélte, hogy amikor évekkel később átvette a Tapolca Városért kitüntetést, egykori tanára is éppen akkor vehette át az 50 éves pedagógus jubileumi kitüntetését. Mikor Gabi udvariasságból gratulálni szeretett volna neki, a tanárnő nem fogadta a kéznyújtását és elfordult.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.