Külön költözött családjától a Sztárban sztár leszek! énekese

Fotó: TV2 -
TV2 Csiszár István háztűz különköltözés Sztárban sztár leszek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A döntő kapujához érkezett a Sztárban sztár leszek! idei évada. A TV2 tehetségkutatójában ezen a héten már csak hatan állnak színpadra, a jövő héten pedig kiderül, ki lesz az év legsokoldalúbb művésze.

A műsor egyik esélyese Csiszár István, akinek eddig olyan hírességek bőrébe kellett belebújnia, mint Cher, Korda György, Boy George vagy Billy Idol. A színészként is dolgozó énekesnek azonban nincs könnyű dolga, hiszen nem csak a feladatok okoznak számára nehézséget.

Pár héttel ezelőtt, éppen a vasárnapi élő adás közben gyulladt ki a családi házuk. István a TV2 Mokka című műsorának vendége volt, ahol most először részleteket is elárult a szörnyű esetről:

Fotó: TV2

"Senkinek nem lett semmi baja, bár a ház lakhatatlan és az elektromos hálózat is tropa lett. A biztosítótáblánál keletkezett a tűz, szerencsére csak egy helyiség égett le, de a teljes kábelhálózat tönkrement" - mesélte István.

A férfi a Sztárban sztár leszek! végéig külön költözött a családjától. Ő az egyik barátjánál lakik, felesége a kislányával hazaköltözött az anyukájához Sopronba. A műsor után lesz majd csak ideje arra, hogy rendszerezze a gondolatait és megtervezze, hogyan is teszi ismét élhetővé otthonukat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.