2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Szinte felismerhetetlen Jakabos Zsuzsa ezen a fotón: a rajongók nem hittek a szemüknek - Fotó

fotó szexi Meghan Markle Jakabos Zsuzsanna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jakabos Zsuzsa nem csak az úszástudásával, hanem szépségével is rendszeresen felhívja magára a figyelmet. Azt már megszoktuk, hogy fürdőruhában láthatjuk tökéletes alakját, Zsuzsa azonban most egy egészen más stílusú fotót posztolt. 

Jakabos Zsuzsának minden jól áll. S bár legszívesebben fürdőruhában csodáljuk őt, ahogy jobbnál jobb időket úszik az úszómedencében, most egy teljesen új oldalát is megmutatta a rajongóknak. Instagram-oldalára töltött fel egy fekete-fehér fotót a sportolónő, amin egy fekete nadrágban és egy fekete zakóban pózol. A kép mellé csupán ennyit írt: "Komolyan látszom".

A rajongók imádták Zsuzsa komoly oldalát is, rengeteg pozitív visszajelzést kapott, sőt, volt, aki egyenesen Meghan Markle-hoz hasonlította. Az úszónő nem tud hibázni, akár egy zsákot is magára húzhatna, abban is gyönyörű lenne.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.